• La reducere!
 • -2.600,00 lei

Ascaso Baby T Zero

15.300,00 lei Economiseste 2.600,00 lei
17.900,00 lei
cu TVA )

pdf.png

Culoare
Disponibilitate In stoc

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

BABY T – un espressor ce incorporeaza tehnologii de ultima generatie. Dual boiler. Control total prin PID. Consum redus de energie electrica.

In primul rand, societatea este intr-o continua schimbare. Aceasta este cea care dicteaza nevoile oamenilor, nu inginerii sau producatorii industriali. Utilizatorii sunt cei care sunt mereu in cautarea unor produse mai durabile, mai eficiente energetic si mai usor de utilizat.

La Ascaso, echipa de ingineri a lucrat ani la rand pentru a perfectiona si a diferentia espressoarele de cele ale concurentei. Si acest lucru i-a determinat sa regandeasca modul de abordare vizavi de traditie si sa isi bazeze proiectele pe ingineria durabila.

In anii ’60, dezvoltarea grupului E-61 a adus inovatie in lumea espressoarelor. A fost un succes fulminant si a devenit unul dintre cele mai utilizate sisteme din istoria espresso-ului. Chiar si astazi, multi producatori folosesc aceasta tehnologie sau lucreaza aplicand principiile sale.

60 de ani mai tarziu, am decis sa implementam o noua tehnologie pentru a adresa mai bine nevoile utilizatorilor si pentru a rezolva neajunsurile vechilor sisteme.

Dupa ce am creat modelul Big Dream, in care am schimbat un criteriu tehnic folosit de mai bine de 100 de ani (am inlocuit cuprul si alama cu otelul inoxidabil), ne-am dorit sa continuam prin crearea unor produse unice – produse care sa marcheze, de asemenea, un pas important in aceasta industrie.

Tehnologia “T” este o tehnologie “dual boiler” de ultima generatie, fiind dezvoltata in intregime de Ascaso. Aceasta oferta o stabilitate termica excelenta, cu nivel ridicat de eficienta energetica si asigura apa curata si proaspata pentru fiecare cafea preparata.

Tehnologia multi-grup cu control PID. Aceasta confera stabilitate termica (in utilizare continua sau intermitenta), dar si productie de abur in cantitati mari (avand un boiler separat cu volum ridicat).

Cafeaua este intotdeauna proaspata si curata. Datorita materialului folosit, otelul inoxidabil, care nu permite infiltrarea nici celor mai mici cantitati de metale in bauturi.

Apa proaspata. Apa folosita la prepararea cafelelor provine direct de la sursa de alimentare cu apa, evitand astfel utilizarea unei ape statute, reincalzite care provine dintr-un rezervor. In acest fel, toate proprietatile apei proaspete nu se pierd, iar gustul cafelei este cel dorit.

Exista doua modele Baby T: Baby T PLUS si Baby T ZERO. Aceste espressoare sunt disponibile in mai multe variante de culori: negru, alb, inox, rosu, galben verde sau albastru.

DESIGN

Espressoarele Baby T au fost create din materiale de inalta calitate – otel inoxidabil – care ofera rezistenta maxima si o durata de viata mai lunga.

Maner ergonomic pentru portfiltru. Datorita design-ului ergonomic, acesta ofera o senzatie placuta la atingere. Acesta este inclinat 10º pentru usurinta la utilizare, in timp ce sita pentru cafea are o pozitie orizontala ce asigura o presare corespunzatoare cafelei macinate.

Steamer joystick. Acest component are forma unui joystick, ceea ce faciliteaza utilizarea si imbunatateste controlul prin miscari intuitive si naturale.

Dispozitivele pentru abur si apa sunt fabricate din otel inoxidabil AISI 316, material care previne depunerile de calcar. Acestea nu se supraincalzesc in timpul utilizarii, si pot fi atinse ulterior fara a exiscul unor arsuri in urma contactului. Depunerile de lapte sunt minime, curatarea dispizitivului fiind mult mai usoara.

Capul steamer-ului are 4 orificii perfect pozitionate astfel incat sa obtineti o spuma de lapte consistenta, cu textura dorita. Diametrul acestor orificii este de 1,2 mm sau, optional, de 1,6 mm. Cu ajutorul acestui steamer, poti sa creezi un cappuccino perfect deoarece spumeaza laptele pana la punctul potrivit.

Espressoarele Baby T sunt prevazute cu doua manometre. Acestea indica cu precizie, in timp real, presiunea din boiler si presiunea pompei in timpul extractiei.

Afisaj multifunctional si butoane iluminate. Acestea permit controlul electronic independent al temperaturii pentru grupul de cafea (PID). De asemenea, se poate vizualiza numarul de cafele preparate – contor total sau partial. Totodata, timpul pentru preinfuzie este programabil (de la 0 la 5 secunde). Toate selectiile pot fi reglate in functie de preferintele utilizatorului, insa controlul parametrilor PID poate fi efectuat doar de tehnicieni autorizati. Aparatele pot functiona cu rezervor de apa, sau pot fi racordate direct la reteaua de apa potabila. De asemenea, pe ecran se pot afisa si alarmele aparatului, precum si timpul de extractie (functie cronometru).

Espressorul este dotat cu un suport incalzitor pentru cesti, pentru a te putea bucura de o cafea perfecta.

Grilajul tavii pentru apa reziduala este simplu de curatat si nu permite cestilor sa se murdareasca. De asemenea, tava de zat este fabricate din otel inoxidabil care asigura o curatare usoara si rapida.

Espressorul este echipat si cu sistem de iluminare al zonei de lucru, si este livrat impreuna cu un tamper pentru cafea fabricat din aluminiu, proiectat de Marc Aranyo.

In lumea espressoarelor, ergonomia inseamna optimizarea design-ului aparatului, astfel incat un barista sa se poata bucura de confort maxim in timpul operarii espressorului. Cel mai important lucru este ca utilizatorul sa poata prepara cafeaua la calitate maxima cu minimum de efort. De aceea, in urma unei ample colectari de date, am proiectat espressorul Baby T in concordanta cu parametrii ergonomici solicitati de barista profesionisti, pentru a ne asigura ca relatia utilizatorului cu espressorul va fi cat se poate de armonioasa.

Espressorul Baby T a fost protectat, in primul rand, din eprspectiva unui barista. Insa, s-a luat in considerare si tehnicianul. Este un espressor usor de reparat si de demontat in caz de nevoie. Are foarte putine suruburi, iar componentele interne sunt usor accesibile. Un design eficient presupune si asigurarea unui acces facil la piesele interne ale espressorului.

Punctele forte ale acestui model sunt: calitatea, productivitatea si durabilitatea.

Componentele eletrice si electronice sunt foarte bine izolate si protejate de sursele de caldura (boilere).

Fiecare espressor este dotat cu un sistem integrat de control digital. Acest sistem garanteaza o inalta precizie in programarea digitala si in reglarea tuturor parametrilor aparatului. Acest component este “creierul “ espressorului. Este dotat cu un soft nou, de ultima generatie, oferind control total asupra aparatului prin intermediul afisajului electronic.

Aplicatia ASCASO. Prin intermediul aplicatiei ASCASO pentru telefonul mobil poti controla toti parametrii espressorului. Cu ajutorul conexiunii la internet poti accesa panoul de control al masinii de cafea de pe telefonul mobil si multe altele:

 • Porinirea si oprirera espressorului
 • Programarea pornirii/opririi zilnice sau saptamanale, imbunatatind eficienta energetica
 • Activare in stand-by
 • Control electronic PID pentru temperature
 • Poti alege intre grade Celsius si Farenheit.
 • Poti vizualiza contorul cafelelor
 • Poti stabili timpul de preinfuzie pentru fiecare selectie
 • Ajustarea volumetrica
 • Conectarea la reteaua de apa sau la rezervor
 • Selectarea limbii
 • Resetarea si exportarea parametrilor configurati.

Priciplalele caracteristici:

 • Grup termodinamic profesional
 • Boilere independente fabricate din otel inoxidabil extrem de rezistent , cu o capacitate de 2,5l.
 • Control extern PID atat pentru grupul de cafea, cat si pentru boiler.
 • Functie cronometru pentru masurarea timpului de extractie.
 • Afisaj electronic pentru fiecare grup – functii multiple – control total
 • Aplicatia pentru mobil ASCASO – controlul aparatului de cafea din orice loc
 • Control volumetric al dozelor – 5 selectii
 • Stabilitate termica
 • Eficienta elergetica
 • Steamer puternic
 • Filtre(site) din otel inoxidabil
 • Creat pentru barita/utilizatori avansati: steamere sub forma de joystick, zona de preparare a cafelei iluminata, PID control
 • Apa fierbinte
 • Manere din lemn

Caracteristici pentru modelul T-PLUS:

 • Preincalzire dinamica pentru grupul de cafea
 • Stabilitate termica boiler
 • Pompa volumetrica de inalta performanta; presiune constanta chiar si dupa o utilizare prelungita si simultana a grupurilor.
 • Incalzitor de cesti activ
 • Rezervor de apa (2L) sau posibilitatea de conectare la reteaua de apa
 • Bare suport cesti otel inoxidabil
 • Picioare suport cromate

Ascaso
29-83

Fisa tehnica

Dimensiuni latime/inaltime/lungime
350x380x430 mm

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5