• La reducere!
  • -5%

Ascaso Steel Uno PID

6.552,00 lei Salveaza 5%
6.897,00 lei
cu TVA )

pdf.png

Culoare
Disponibilitate La comanda

categorii
Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
5,00/5 - 1 review

View ratings
0 1 2 3 4 1
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Steel – Un profesionist la tine acasa

Gama Steel reprezinta un pas in fata prin care transcede zona de uz casnic. Este un espressor semi-profesional care poate fi folosit atat acasa cat si la birou sau poate uneori si in industria ospitalitatii ( in locatiile cu un consum redus).

A fost proiectat de echipa de ingineri a fabricantului Ascaso in mai multe versiuni:

STEEL UNO – un singur grup pentru cafea si abur,

STEEL DUO - 2 grupuri (unul pentru cafea si unul pentru abur)

STEEL TRIO – 3 grupuri (2 pentru cafea si unul pentru abur)

Versiunea PID – control electronic avansat al temperaturii

Dispune de o carcasa cu design industrial care indeplineste asteptarile utilizatorilor experimentati. Este realizat din materiale de cea mai buna calitate (aluminiu, inox, alama), cu extrem de putine elemente din plastic. In versiunea standard, espressorul este dotat cu un portfiltru cu diametrul de 60 mm si sistem electronic de control al temperaturii.

Versiunea PID ofera o inalta performanta si o experienta profesionala completa: posibilitatea ajustarii cu usurinta a valvei de suprapresiune, un display PID extern penru setarea temperaturii, pre-infuziei, optiunii stand-by si multe altele. Poti prepara specialitati pe baza cafea, ca un adevarat barista, la tine acasa!

Tehnologie & design

Suplimentar fata de celelalte modele STEEL PID este schipat cu un sistem electronic avansat de control al temperaturii.

  • Ajustabil in trepte de 1 grad
  • Control electronic al steamer-ului
  • Optiune de Stand-by
  • Timer pentru dozarea cafelei
  • Optiune pre-infuzie programabila (de la 0 la 5 secunde)
  • Alarme: raport apa/cafea, , afisarea erorilor.

OPV - Supapa de suprapresiune reglabila.

Control volumetric: stearea unui volum de apa predefinit pentru espresso (single shot /double shot).

Manometru – impreuna cu dispozitivul de controlul temperaturii permite controlul complet al aparatului.

Invelisul termoizolant al boilerului reduce semnificativ consumul de energie si, totodata asigura stabilitatea termica a grupului.

Incalzitor electric pentru cesti de ultima generatie cu un consum de 10W.

Portfiltre profesionale cu diamentrul de 60 mm dotate cu manere ergonomice fabricate din lemN.

Steel – Un profesionist la tine acasa

Tehnologie si design

Componente si materiale de inalta calitate. Carcasa solida, fabricata din inox. Seria Steel este alcatuita din modele cu 1, 2 sau 3 grupuri. O varietate de optiuni de configurare, ii confera acestui model statutul de espressor profesional pentru acasa.

Espressoarele STEEL au in componenta un grup profesional pentru spumarea laptelui si pentru debitarea apei calde. Cu acesta puteti prepara un cappuccino sau un latte la fel ca un barista profesionist. Constructia din inox si aluminiu garanteaza fiablitatea acestuia, prin limitarea depunerilor de calcar, iar aburul este produs fara intreruperi. Steamerul dispune de protectie la incalzire, este fabricat din otel inoxidabil si este multidirectional ( 360 de grade). Steamerul dispune de protectie la incalzire, este fabricat din otel inoxidabil si este multidirectional ( 360 de grade).

Rezervorul de apa are o capacitate de 2 litri. Acesta poate fi alimentat si curatat cu usurinta. De asemenea, constructia sa transparenta, permite verificarea rapida a volumului de apa

Pentru o experienta profesionala, acest model este dotat cu incalzitor pentru cesti ce va ofera posibilitatea sa mentineti cestile calde. Astfel, temperatura cafelei in ceasca va fi optima. Suprafata este generoasa : 270 mm x 315 mm. 100% utilizabila

Simplitate si eleganta. Atat tava pentru apa reziduala cat si suportul pentru cesti sunt realizate din inox pentru a garanta igiena si durabilitatea. Ambele sunt usor de extras in vederea curatarii, si au o structura geometrica care aminteste de espressoarele clasice.

Switch-urile realizate din metal, accentueaza aspectul retro al espressorului.

Zona de lucru iluminata.

Grup erogator professional realizat din alama.

Portfiltre profesionale

Respectand filozifia Ascaso, care se bazeaza pe transferul componentelor profesionale in espressoarele de uz casnic, acestea sunt echipate cu portfiltre din alama placate cu nichel, si cu site din inox (pentru 1 sau 2 cafele) si o sita speciala pentru monodoze E.S.E.

Espressoarele DREAM dispun de o tehnologie avansata de preparate a cafelei datorita filtrului presurizat “super-crema” care reuseste sa creeze un espresso foarte cremos. Acesta poate prepara o cafea cremoasa indiferent de amestecul de cafea sau de metoda de macinare utilizata.

Espressorul contine 5 filtre (site) standard: 2 traditionale, 2 presurizate pentru crema densa si 1 filtru pentru monodoze E.S.E.

OPV - Supapa de suprapresiune reglabila.

Supapa profesionala pentru abur este proiectata sa fie cat mai fiabila , avand un sistem de inchidere a garniturii de inalta clasa.

Stabilitatea termica este una dintre caracteristicile de baza ale sistemului Termobloc (pentru care producatorul asigura o garantie de 5 ani). In plus, acest sistem garanteaza o apa proaspata, curata (sistemul realimentandu-se automat cu apa din rezervor la fiecare cafea preparata) si reduce depunerile de calcar.

Pompa de apa profesionala de 20 de bari asigura prepararea cafelei la presiunea optima astfel incat sa se poata extrage aroma perfecta a cafelei si caracteristicile sale organoleptice.

STEEL este echipat cu un termostat electronic ajustabil care permite un control mai bun al temperaturii.

Temperatura poate fi controlata electronic pentru fiecare grup, avand pana la 8 optiuni posibile cuprinse intre 90 de grade si 106 grade. Se garanteaza o abatere maxima de +/-1,5°C fie ca este vorba de utilizare continua sau intermitenta a espressorului de la prima pana la ultima cafea preparata, spre deosebire de boilerul traditional si termostatul clasic care pot avea o deviatie de pana la +/-5°C.

Gestionarea aburului este realizata intr-un mod profesional.

Datorita sistemului electronic, cu care este dotat Dream One, cantitatea de apa care intra in grup se bazeaza pe temperatura sistemului, si nu pe cantitatea de apa din interior, ca in cazul boilerului) prin schimbarea frecventei de activare a pompei. Astfel, aparatul produce un abur optim pentru spumarea laptelui.

Ascaso
23-67

Fisa tehnica

Dimensiuni latime/inaltime/lungime
270x360x315 mm

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (1)

Bazat pe 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
0 1 2 3 4
(5/5
Total Rating: 0 1 2 3 4

Un espressor excelent pentru un barista incepator si nu numai.