Coffee Gear reprezinta raspunsul nostru la o intrebare foarte specifica: cum putem prepara o cafea excelenta acasa? 

Din pacate, suntem  deja familiarizati cu cafeaua arsa, diluata  , de slaba calitate – servita in diverse locatii mai mult sau mai putin cunoscute, cu sau fara pretentii. 

Daca aceasta ar fi potentialul maxim al cafelei, atunci probabil ca rolul nostru ar fi redundant si pe cala de consecinta, nu am mai fi aici. Dar noi credem cu tarie ca se poate mult mai mult. De fapt, in incercarea lor de a gasi cele mai bune metode pentru perpararea unei cafele excelente acasa, fondatorii Coffee Gear, au trecut printr-un proces lung si anevoios de “trial and error”, investind sume considerabile in diferite aparate si accesorii care nu se potriveau nevoilor lor, si constatand ca informatiile si sfaturile relevante sunt destul de greu de gasit. Bazandu-se pe experienta lor din domeniul espressoarelor profesionale, au decis sa identifice cele mai bune aparate si solutii pentru ca si utilizatorii casnici sa poate obtine singuri o cafea de calitate, fiind convinsi ca exista variante mai bune pentru a parcurge drumul de la “cafea chioara” la espresso. 

Astfel, si-au transformat experienta intr-un business, si au creat Coffee Gear. Asadar, ne propunem sa fim acea  companie care sa va poate oferi sfaturi practice despre espressoare sau alte dispozitive de preparat cafea care vi se potrivesc,  cat si despre metodele prin care puteti obtine singuri cea mai buna cafea, fie ca va aflati  acasa, in masina sau chiar la birou. De asemenea, pentru totate echipamentele pe care vi le punem la dispozitie, veti beneficia de asistenta tehnica de calitate, asigurata de specialisti.