ePEBO - Filtru de cafea siphon - 11822-01EURO-320
Filtru de cafea tip “siphon” (cu vacuum) ePEBO 1 L - 11822-01EURO-320
Filtrul de cafea tip “siphon” (vacuum) ePEBO duce prepararea cafelei la un alt nivel. Jumatate arta, jumatate stiinta, cu un strop de magie care sfideaza gravitatia, acest filtru de cafea confera procesului de preparare un aer teatral si neobisnuit, iar rezultatele sunt extraordinare.
Metoda de preparare cu vacuum (cunoscuta si sub numele de “siphon”) este cu adevarat deosebita deoarece pastreaza intacte aroma si proprietatile cafelei. Rezultatul? O cafea delicioasa, aromata, cu un gust perfect.
Datorita faptului ca recipientul in care se prepara bautura este fabricat din sticla transparenta, puteti urmari intreg procesul de preparare pas cu pas. Aparatul foloseste un filtru integrat, accentuand si mai mult motto-ul BODUM: “fabricam gustul, nu il risipim”.
BODUM a introdus pentru prima data acest concept de aparat in 1950 prin emblematicul SANTOS. Acesta s-a transformat usor in PEBO, acest dispozitiv electric de preparare a cafelei, care constituie un nou capitol al aceastei povesti legendare.
Capacitatea sa este de 1L – aproximativ 8 cani de cafea. Procesul de preparare este complet automatizat, iar aparatul permite un control precis al temperaturii.
Bolurile sunt fabricate din sticla borosilicata rezistenta la caldura. Datorita sticlei transparente, puteti urmari intreg procesul de preparare. Vasul principal este fabricat dintr-un material ecologic care nu dauneaza mediului inconjurator. De asemenea, aparatul este dotat cu o functie de mentinere a temperaturii cafelei timp de 30 de minute. Manerul este fabricat din cauciuc moale si confortabil pentru a asigura o manevrare usoara.
Inainte de prima utilizare, umpleti cu apa pana la nivelul MAX si porniti aparatul fara cafea macinata in interior. Dupa acest proces, aruncati reziduurile si asteptati 10 minute pentru utilizare. Componentele sale, cum ar fi capacul palniei, filtrul, garnitura filtrului, lingura de masurare si lingura pentru amestec, dar si peria pot fi curatate in masina de spalat vase. Vasul principal insa, trebuie curatat cu o laveta moale si umeda; nu trebuie scufundat in apa.
MOD DE UTILIZARE:
- Umpleti recipientul cu apa cat pentru 6-8 cesti de cafea si pozitionati-l pe vasul principal.
- Fixati filtrul in interiorul palniei, asigurandu-va ca se inchide ermetic.
- Turnati boabele fin macinate in palnie, puneti capacul si apasati butonul de pornire.
- Apa incalzita se ridica prin palnie pentru a se amesteca cu cafeaua macinata.
- Dupa patru minute, cafeaua este gata pentru a fi savurata.
S-ar putea sa-ti placa