Espressor portabil Flair Pro 2

1.749,00 lei
cu TVA )

Culoare
Disponibilitate In stoc

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Fiti propriul dv. barista cu espressorul manual Flair PRO 2
Ridicand standardul privind espressoarele manuale, dorim sa va prezentam modelul Flair PRO 2.
Pastrand toate performantele modelului original PRO, PRO 2 dispune de patru imbunatatiri, inclusiv un picurator detasabil, un filtru fara fund imbunatatit, o protectie pentru manometru pentru durabilitate sporita si o manseta de silicon pentru o ergonomie crescuta in timpul prepararii cafelei. Imbunatatirea celor mai bune echipamente este obiectivul nostru.

Extractie a cafelei la nivel profesional
Capul de infuzie PRO 2 a fost conceput pentru a va oferi cea mai buna experienta de preparare manuala a unui espresso. Cu un cilindru cu capacitate crescuta si un portafiltru de dimensiuni mai mari, puteti controla cu usurinta proportiile, garantand astfel ca espresso-ul dv. este preparat exact asa cum va doriti.

Un portafiltru din otel inoxidabil permite infuzia cu picurator sau fara fund, iar manometrul nostru personalizat asigura o extractie precisa.

Imbunatatirile:
Picurator din otel inoxidabil
Maner cu manseta din silicon
Protectie manometru din silicon
Portafiltru fara fund imbunatatit

Nu uitati de accesorii!
Flair PRO 2 este un espressor manual deosebit, dar chiar si cele mai bune echipamente pot fi imbunatatite pentru a spori potentialul si stilul infuziei. Nu doar ca modelul PRO 2 poate fi echipat cu un portafiltru suplimentar sau cu kitul Second Shot Plus, dar sunteti intotdeauna bineveniti sa achizitionati oricare dintre celelalte capete de infuzie Flair, impreuna cu un adaptor, desigur.

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5