Moccamaster KBG Select - Cafetiera 1.25 L

1.195,00 lei
cu TVA )

Culoare
Disponibilitate In stoc

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

MOCCAMASTER – SAVUREAZA ADEVARATUL GUST AL CAFELEI

Calitatea unei cesti de cafea nu se datoreaza doar boabelor de cafea, ci si aparatului pe care il utilizati. Moccamaster este cunoscut ca fiind aparatul care reda cel mai bine gustul unei cafele la filtru. Cu ajutorul sau, nu va mai fi nevoie sa va preocupe temperatura cafelei sau gustul acesteia. Stiati ca a face cafeaua la filtru reprezinta cel mai sanatos mod de a o prepara? Filtrul de hartie elimina din cafea o substanta daunatoare organismului numita cafestol (creste colesterolul din organism). Astfel, nu numai ca va puteti bucura de o cafea delicioasa, dar si sanatoasa!

SCA (Specialty Coffee Association) a folosit cafetiera Moccamaster pentru multi ani la rand in cadrul campionatului de degustare a cafelei. Pentru a avea succes, este necesar sa poti distinge cel mai pur gust al cafelei.

Datorita faptului ca Moccamaster este prezent oriunde in lume, aceasta a fost creat special pentru a se integra in orice mediu: la locul de munca sau la domiciliu. Acesta poate fi fabricat in functie de preferintele dvs. coloristice, dar si in functie de diferite cerinte pe care doriti sa le regasiti odata ce alegeti un aparat de cafea.

Care este cafeaua perfecta? Cafeaua perfecta este echilibrul precis dintre o temperatura optima si timpul de saturatie.

Temperatura.

In cazul in care cafeaua are gust amar, inseamna ca temperatura apei este prea mare. In cazul in care gustul cafelei este acid, inseamna ca temperatura este prea mica. Temperatura optima pentru prepararea cafelei este intre 92 - 96 °C. La aceasta temperatura, aroma ce contine uleiurile din cafea, se dizolva cel mai bine, gasindu-si echilibrul ideal intre dulce, amar si acid. Boilerul aparatului Moccamaster, realizat din cupru, asigura acest ideal al temperaturii de preparare.

Timpul de saturatie.

Pentru un recipient in care se prepara 10 cafele, timpul de saturatie este de aproximativ 6 minute. La inceput, aromele acide sunt evidentiate, iar la sfarsit cele amare. Daca timpul de extractie este prea scurt, cafeaua va avea un gust acid; in cazul in care procesul dureaza mai mult, atunci cafeaua va avea gust amar. Aparatul Moccamaster prepara 1,25L in exact 6 minute. KBG Select, prepara, de asemenea, mai putina cafea, dar respectand timpul de saturatie corect.

Cafetiera Moccamaster este fabricata din materiale sustenabile, reciclate, de cea mai inalta calitate. Toate materialele din plastic sunt BPA, BPF, BFS si fara ftalat in compozitie.

Un alt avantaj al aparatului de cafea este faptul ca piesele si componentele sale vor fi disponibile pentru multi ani, ccea ce inseamna ca va puteti bucura de aparatul de cafea Moccamaster pentru mult timp de acum inainte. De asemenea, este prietenos cu mediul inconjurator, acest lucru datorandu-se faptului ca se foloseste filtru de cafea si reziduurile sunt compostabile.

Toate cafetierele Moccamaster sunt certificate ECFC (European Coffee Brewing Center) si SCA (Specialty Coffee Association). Moccamaster intruneste toate cerintele exigente pentru a prepara o cafea delicioasa.

Pe langa toate avantajele prezentate mai sus, putem aminti si de faptul ca aparatul este extrem de silentios. Reuseste sa prepare cafeaua fara a face zgomot.

Aparatele au fost fabricate manual inca din 1968 de catre compania Technivorm din Olanda. De asemenea, garantia este de 5 ani pentru toate modelele.

Dezvoltare si inovatie.

Moccamaster este cunoscut de mult timp pentru boilerul din cupru care face ca temperatura cafelei sa fie cea optima de fiecare data. 10 cesti de cafea sunt gata in doar 6 minute. Insa, odata cu dezvoltarea produsului, trebuie ascultate si cerintele clientilor.

KBG Select este rezultatul unei dorinte manifestate de mult timp: acelasi gust optim si aceeasi temperatura ideala si atunci cand sunt preparate cantitati mai mici de cafea. Fiind dotat cu un comutator special, puteti selecta daca doriti sa preparati cateva cesti sau mai multe cafele – capacitatea maxima a aparatului. Boilerul este dotat cu un element de incalzire in doua faze, care asigura ca procesul de preparare se realizeaza mai lent atunci cand este mai putina cafea. KBG Select este succesorul lui KBG741, care a avut acelasi design iconic din 1974. Aparatul KBG Select este certificat ECFC.

  • Temperatura perfecta de preparare a cafelei intre 92 - 96 °C.
  • 6-10 cani in 6 minute sau 4-6 cani intr-un proces de preparare mai lent
  • Dispozitivul pentru curgere realizat din otel inoxidabil, este prevazut cu 9 orificii pentru o distributie uniforma a apei.
  • Capac vas din sticla cu accesoriu de amestecare pentru o cafea omogena
  • Oprire automata a picurarii atunci cand recipientul este indepartat
  • Protectie importiva incendiilor si eficienta energetica: atunci cand apa a trecut prin boiler, aparatul se opreste.
  • Placa fierbinte mentine cafeaua la 80-85 de grade si se opreste automat dupa 40 de minute.
  • Garantie: 5 ani

Moccamaster este un produs olanez, de calitate si este realizat manual de catre compania Technivorm din 1968. Printr-o combinatie de maiestrie, materiale de inalta calitate si cerinte stricte din punct de vedere calitativ, acest aparat este un mandru reprezentant al sustenabilitatii.

Moccamaster
62-120

Fisa tehnica

Dimensiuni latime/inaltime/lungime
320x170x360 mm

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5