Bodum BISTRO - Aparat electric pentru spumarea laptelui - 11901-01EURO

450,00 lei
cu TVA )
Culoare
Disponibilitate Stoc epuizat

categorii

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

BISTRO – Aparat electric pentru spumarea laptelui –11901-01EURO

Transforma-ti cafeaua simpla intr-o adevarata specialitate cu noul dispozitiv de spumare a laptelui BISTRO. Acesta are trei programe diferite, astfel incat sa te poti bucura de aroma unei cafele si de savoarea unei ciocolate calde chiar din confortul casei tale. Primul program este cel de incalzire si de spumare, al doilea este destinat ciocolatei calde si al treilea program este pentru spuma de lapte rece.

Acest dispozitiv poate face, deopotriva, spuma calda, cat si spuma rece. De asemenea, poate pregati o delicioasa ciocolata calda cremoasa si intensa.

Aparatul se poate utiliza printr-o singura apasare de buton si este prevazut cu doua discuri: unul pentru spumarea laptelui si altul pentru incalzire. Controlul automat al temperaturii asigura utilizatorul de faptul ca bautura nu va fi foarte fierbinte.

Recipentul de lapte poate fi curatat cu usurinta in masina de spalat vase.

Are capacitatea de a incalzi o cantitate de pana la 400 ml de lapte. Aparatul este dotat cu o banda circulara din silicon rezistenta la caldura. Recipientul este fabricat din otel inoxidabil pentru o curatare mai usoara si pentru durabilitate. Functioneaza cu orice tip de lapte si poate fi curatat in masina de spalat vase.

Modul de utilizare:

  1. Alegeti discul pe care doriti sa-l utilizati.
  2. Umpleti recipientul cu lapte rece, asigurandu-va ca nivelul laptelui este intre MIN si MAX.
  3. Daca alegeti ciocolata calda, va recomandam sa folositi intre 30-90 g.
  4. Inchideti capacul si asezati recipientul pe vasul principal.
  5. Apasati butonul de pornire in functie de bautura pe care doriti sa o prepare: o data pentru spuma de lapte calda sau pentru lapte incalzit, de doua ori pentru ciocolata calda si de trei ori pentru spuma de lapte rece.
  6. Aparatul se opreste automat dupa terminarea programului ales.

Inainte de prima utilizare, stergeti discurile si recipientul de lapte cu o laveta umeda si uscati bine componentele. Curatati dupa fiecare utilizare. Recipientul, capacul si discurile pot fi trecute printr-un jet de apa sau pot fi curatate la masina de spalat vase. Baza dispozitivului poate fi curatata cu o laveta umeda.

Bodum
43-142

Fisa tehnica

Dimensiuni latime/inaltime/lungime
42 x 42 x 85 mm

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5