• La reducere!
  • -5%

Dispozitiv spumare lapte Subminimal NanoFoamer PRO

898,00 lei Salveaza 5%
945,00 lei
cu TVA )

Disponibilitate In stoc

categorii
Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

NanoFoamer PRO- Aparat automat pentru spumarea laptelui

Acest aparat automat de spumare a laptelui  creeaza cea mai fina micro-spuma imaginabila la simpla apasare a unui buton. Perfect pentru lapte de vaca si lapte vegetal datorita celor trei controllere de flux incluse. Faceti-va singur un cappuccino la calitate de barista fara a mai fi nevoie sa utilizati steamer-ul  espressorului. Achizitia include un curs gratuit de MasterClass in Latte Art.

Credem ca meritati o micro-spuma premium, precum cea de la cafeneaua dvs. preferata ori de cate ori simtiti nevoia. Cu NanoFoamer PRO, spunem adio nevoii de echipamente scumpe, cu intretinere complicata si care necesita abilitati specializate.

Un cappuccino premium de calitate, identic cu cel din cafenea, este acum la indemana dumneavoastra, indiferent cum va pregatiti espresso-ul: manual, cu capsula, automat, la Aeropress, la ibric, sau cu orice alt dispozitiv va place. Singura abilitate pe care trebuie sa o imbunatatiti este tehnica de preparare a Latte Art.

Accelerati fluxul de lucru sincronizand incalzirea si spumarea laptelui odata cu pregatirea espresso-ului, astfel incat ambele sa fie gata simultan. Acest lucru asigura pastrarea cremei de espresso intacta atunci cand micro-spuma le lapte este gata.

S-ar putea sa vreti sa incercati Latte Art doar pentru distractie! Nu va faceti griji. Nu vom judeca... de fapt, si noi o facem!

Pasul 1.

Selectati un controller de flux

Alegeti oricare dintre cele trei controllere de flux preferate. Negru este pentru lapte de vaca, albastru si verde sunt pentru  lapte alternativ (vegan). Experimentati pentru a vedea care se potriveste cel mai bine cu laptele dumneavoastra.

Pasul 2.

Selectati un program

Alegeti din cele 5 programe diferite, in functie de dimensiunea bauturii dumneavoastra si cat de densa si spumoasa va place spuma.

Pasul 3.

Creati o capodopera

Pregatiti-va sa creati un desen (Latte Art) sau pur si simplu savurati textura fina a micro-spumei in timp ce beti cafeaua.

Experimentati micro-spuma cu textura super-fina!

Veti fi uimiti de cat de fina este micro-spuma de la NanoFoamer PRO. Procesul de spumare echilibreaza temperatura si aerarea pentru rezultatul optim pe care il cautati.

Este de departe o spuma mai buna decat cea „uscata”.

Comparata cu spuma „uscata” produsa de alte dispozitive ce spumeaza laptele, spuma micro-fina realizata de NanoFoamer PRO este de pe o alta planeta. Are un gust mai bun. Este mai bogata, mai fina si mai cremoasa.

Spuma obtinuta  rapid

Obtineti micro-spuma perfecta in doar 1-2 minute in timp ce va concentrati pe prepararea cafelei dumneavoastra. Ce altceva mai puteti dori?

Perfect pentru lapte alternativ (vegan)

NanoFoamer PRO a fost creat pentru a functiona si cu alternativele de lapte, precum si cu laptele de vaca.

Dimensiuni practice

NanoFoamer PRO este suficient de mic pentru a turna direct Latte Art. Pentru design-uri extrem de detaliate, transferati pur si simplu laptele micro-spumat in lattiera dvs. preferata.

„Superputeri magnetice”

Sitele noastre (NanoScreens) au o gama de magneti puternici cu polaritati opuse. Acest lucru permite rotatia elicei la viteze ametitoare de pana la 8000 RPM!

Programe personalizate

Sase programe diferite ajusteaza cu precizie viteza elicei pe masura ce laptele se incalzeste, pentru a crea micro-spuma perfect neteda, cu orice volum de lapte.

Design personalizat al lattierei

Forma interna a lattierei este o parte integranta a functiei de micro-spumare. Aceasta permite spumarea volumelor mici si mari de lapte la acelasi standard inalt.

Control al fluxului

Doua controllere de flux magnetice calibreaza procesul de micro-spumare prin ajustarea acestuia pentru diferitele densitati ale laptelui si capacitatea de formare a spumei laptelui sau a alternativelor vegetale.

Portii preecise

Marcajele detaliate pentru volum, aflate pe controllerul de flux, permit pregatirea precisa a portiilor, imbunatatind consistenta si reducand risipa.

Tehnologie testata

NanoFoamer PRO se bazeaza pe tehnologia noastra patentata si testata cu Elice+NanoScreen existenta in modelul NanoFoamer Lithium.

Rece la atingere

Constructia cu pereti dubli a dispozitivului inseamna ca este intotdeauna rece la atingere. 

Continutul Pachetului:

  • NanoFoamer PRO
  • Un stand electric si mufa 
  • Trei Controllere de Flux
  • Manualul de Utilizare si Ghidul de Pornire Rapida
  • Perie de Curatare
  • Certificat de Autenticitate
  • Cod de acces pentru cursul Master Latte Art

Caracteristici tehnice:

Dimensiuni: 12x12x20 cm

Tensiune: 220V

Greutate: 800g

Putere: 400W

Capacitate minima: 100ml

Frecventa: 50-60Hz

Capacitate maxima: 220ml

Lungimea cablului: 70cm

Subminimal
178

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5