Solutie curatare cafetiere si espressoare Clean Drop

105,00 lei
cu TVA )
Disponibilitate In stoc

categorii
Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Solutie de curatare blanda si eficienta pentru indepartarea uleiurilor din cafea

Solutia de curatare Clean Drop este recomandata de Moccamaster deoarece curata intr-un mod bland si eficient, indepartand toata murdaria si reziduurile de cafea. 

Moccamaster recomanda sa umpleti rezervorul de apa cu ajutorul unui vas pentru apa diferit de recipientul special pentru cafea.  Chiar daca clatiti recipientul pentru cafea, intotdeauna va ramane putina cafea in vasul respectiv, iar aceasta va ajunge in apa pentru prepararea cafelei si va polua echipamentul. 

Utilizati Clean Drop in mod regulat pentru mentenanta optima a aparatului dv. de cafea si pentru o cafea cu un gust deosebit. Este recomandat sa curatati echipamentul dupa 100 infuzii (1 pachet de filtre de hartie). 

Contine: 5 pachete

Compatibil cu toate filtrele pentru cafea Moccamaster. 

Atunci cand preparati si savurati o delicioasa ceasca de cafea este important sa tineti cont de masurile necesare de igiena. Exista doua motive pentru aceasta preocupare... Cafeaua ARE GUST MAI BUN si EXTINDETI DURATA DE VIATA a espressorului dv. 

Cum sa curatati filtrul de cafea

Aprox. 1 litru de apa calduta este turnat in rezervorul de apa al echipamentului. Adaugati un pachet de Clean Drop. Porniti filtrul de cafea. Opriti palnia dupa 1 minut si lasat solutia sa actioneze timp de cateva minute. Apoi porniti palnia din nou si eliminati solutia pana la golirea rezervorului de apa. Solutia ar putea sa fie evacuata prin palnie in jeturi si sub forma de spuma. Curatati recipientul din sticla si suportul pentru filtru cu aceasta solutie. Treceti de cateva ori apa curata prin palnie, pentru a limpezi solutia ramasa. Daca filtrul se utilizeaza zilnic, este recomandata efectuarea curatarii la fiecare 14 zile. 

 

Espressoarele cu capsule trebuie de asemenea curatate!

Impuritatile din apa raman blocate in tevile de apa ale espressorului si aceasta genereaza un gust neplacut al cafelei. Pentru a asigura un gust placut al cafelei si o durata de viata prelungita a espressorului dv., va recomandam sa utilizati solutia de curatare Clean Drop. 

Cum sa curatati espressorul cu capsule?

Umpleti rezervorul de apa cu apa calduta si adaugati un pachet de detergent Clean Drop. Porniti espressorul ca in cazul prepararii cafelei. Opriti espressorul o data la fiecare 20 de secunde si reporniti-l. Procesul este repetat pana la golirea rezervorului de apa. Nota: Procesul de preparare poate fi putin diferit in functie de modelul de espressor cu capsule detinut. Cele mai multe espressoare cu capsule se opresc singure. 

Indepartati rezervorul de apa si clatiti-l temeinic, umpleti-l cu apa rece curata si plasati-l la locul lui. Porniti din nou espressorul ca pentru prepararea cafelei si treceti toata apa prin aparat pana la golirea rezervorului. Utilizati solutia pentru a curata toate partile detasabile ale espressorului, precum suportul pentru capsule etc. 

88115

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5