• La reducere!
  • -180,00 lei

Ascaso I-1

1.620,00 lei Economiseste 180,00 lei
1.800,00 lei
cu TVA )

pdf.png

Culoare
Disponibilitate La comanda

categorii
Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Rasnita Ascaso I - profesionala, fiabila, performanta.

Aceasta rasnita este realizata din aluminiu si alte materiale de inalta calitate.

Dupa lustruirea preliminara, aparatele sunt tratate cu un lac special (cel folosit pentru masinile de Formula 1 si ambarcatiuni), avand o varietate de 3 culori si oferind posibilitatea de a alege varianta de finisaj: mat sau lucios.

Pe langa gama diversificata de culori, se poate oferi si un finisaj in inox cu efect de “oglinda”. Acesta este folosit pentru a crea un efect de augmentare produselor.

Acest finisaj este realizat manual pentru fiecare componenta in parte. Acesta este un proces elaborat, artizanal ceea ce face ca fiecare componenta sa fie unica.

Palnie “Zamak” placata cu crom. O piesa de calitate premium atat din punct de vedere mecanic cat si estetic. Asigura o distribuire perfecta a cafelei macinate in centrul portfiltrului.

Discuri de macinare profesionale –materialul din care sunt fabricate discurile de macinare este otel pregatit special pentru acestea. Se foloseste acelasi otel utilizat in fabricarea rasnitelor de cea mai inalta calitate. Durata de viata estimata a discurilor: pana la 600 kg.

Modelul I-1 este fabricat din alama, in timp ce cutitele din otel, avand diametrul de 54 mm.

Acestea asigura o macinare profesionala a cafelei. Modelul I-1 ofera o viteza mai mare (motor de 250W), cat si o macinare mai silentionasa.

Reglarea micrometrica permite reglarea maxima a macinarii. Aceasta garanteaza adaptarea perfecta la orice fel de cafea sau de espressor.

Limita de ajustare. Rasnita dispune de un sistem limita pentru espresso, facilitand reglajul efectuat de utilizator. Este nevoie doar de cateva secunde pentru ca punctul de macinare perfect sa fie gasit.

Gradul de macinare poate fi setat cu usurinta urmarind marcajele gravate cu ajutorul laserului pe suprafata inelulului realizat din inox.

Rasnita este echipata cu un timer electronic. Astfel, cantitatea dorita poate fi dozata prin activarea timerului. Avand aceasta optiune, cantitatea de cafea dorita este intotdeauna garantata.

Container pentru boabe de 600g. Acesta este fabricat din plastic rezistent si transparent si este dotat cu capac. Exista si varianta unui containee mai mic, cu o capacitate de 250 de grame.

27-155

Fisa tehnica

Dimensiuni latime/inaltime/lungime
162x407x266 mm

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5