• La reducere!
  • -174,00 lei

Ascaso i-mini l1

1.566,00 lei Economiseste 174,00 lei
1.740,00 lei
cu TVA )

pdf.png

Culoare
Disponibilitate In stoc

categorii
Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

I-MINI – Rasnita ideala pentru espressoarele din gama Ascaso DREAM

Aceasta rasnita este realizata din aluminiu si alte materiale de inalta calitate.

Dupa lustruirea preliminara, aparatele sunt tratate cu un lac special (cel folosit pentru masinile de Formula 1 si ambarcatiuni), avand o varietate de 3 culori si oferind posibilitatea de a alege varianta de finisaj: mat sau lucios.

Pe langa gama diversificata de culori, se poate oferi si un finisaj in inox cu efect de “oglinda”. Acesta este folosit pentru a crea un efect de augmentare produselor.

Acest finisaj este realizat manual pentru fiecare componenta in parte. Acesta este un proces elaborat, artizanal ceea ce face ca fiecare componenta sa fie unica.

Discuri de macinare profesionale – toate modelele I-MINI folosesc grup de macinare I-1 sau I-2. In ambele cazuri, materialul din care sunt fabricate cutitele este otel pregatit special pentru acestea. Se foloseste acelasi otel utilizat in fabricarea rasnitelor de cea mai inalta calitate. Durata de viata estimata a discurilor: pana la 600 kg.

Modelul I-1 este fabricat din alama, in timp ce cutitele din otel, avand diametrul de 54 mm.

Acestea asigura o macinare profesionala a cafelei. Modelul I-1 ofera o viteza mai mare (motor de 250W), cat si o macinare mai silentionasa.

Reglarea micrometrica permite reglarea maxima a macinarii. Aceasta garanteaza adaptarea perfecta la orice fel de cafea sau de espressor.

Limita de ajustare. Rasnita dispune de un sistem limita pentru espresso, facilitand reglajul efectuat de utilizator. Este nevoie doar de cateva secunde pentru ca punctul de macinare perfect sa fie gasit.

Gradul de macinare poate fi setat cu usurinta urmarind marcajele gravate cu ajutorul laserului pe suprafata inelulului realizat din inox.

Rasnita este echipata cu un timer electronic. Astfel, cantitatea dorita poate fi dozata prin activarea timerului. Avand aceasta optiune, cantitatea de cafea dorita este intotdeauna garantata.

Container pentru boabe de 250g. Acesta este fabricat din plastic rezistent si transparent si este dotat cu capac. Exista si varianta unui container optional pentru boabe cu o capacitate de 600 de grame.

Ascaso
25-74

Fisa tehnica

Dimensiuni latime/inaltime/lungime
125x311x230 mm

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5