Espressor portabil Flair Signature

1.285,00 lei
cu TVA )

Culoare
Disponibilitate In stoc

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Stilat. Personalizat.
Seria Flair Signature dispune de aceleasi posibilitati ca seria Classic, dar isi ridica nivelul in ceea ce priveste frumusetea, stilul si eleganta. Atat modelul alb mat, cat si cel negru sunt echipate cu portafiltrul nostru semnatura cu baza placata cu cupru. Astfel, indiferent ce alegeti, modelul respectiv va fi piesa centrala a bucatariei dv. sau a coltului pentru servirea cafelei.

Mai mult, toate modelele Signature sunt echipate in mod standard cu manometrul nostru personalizat ce permite utilizatorilor sa primeasca feedback imediat si sa prepare bautura cu precizia necesara pentru a intra in “Zona Espresso”.

Infuzie “bottomless”, pentru un control extins Portafiltrul fara fund 2-in-1 plasat pe capul de infuzie standard cu care este echipat fiecare aparat Signature este perfect pentru cei ce isi doresc flexibilitatea de a-si prepara espresso-ul fie cu picurator, fie fara fund.

Folositi picuratorul pentru a reduce murdaria produsa de stropii de espresso rebeli sau indepartati picuratorul si preparati espresso-ul fara fund pentru a vedea ce se extrage si a va ajuta sa va ajustati gradul de macinare. Cu portafiltrul fara fund 2-in-1 curatarea este simpla si usoara. Pur si simplu clatiti.

Date tehnice:
Doza: 12-18 grame
Rezervor: 60 ml
Productivitate: pana la 45 ml
Culoare: Alb/ negru/ cromat

Precizia unui manometru pentru fiecare espressor Flair Signature
Manometrul personalizat Flair este cel mai bun pentru prepararea cafelei, cu ajutorul capetelor noastre standard de infuzie. Coborati bratul espressorului dv. manual Signature si priviti manometrul care inregistreaza imediat presiunea aplicata cafelei macinate.

“Zona Espresso” desemnata tinteste spre o presiune intre 6-9 bari, exact ceea ce este necesar pentru a prepara un espresso ca intr-o cafenea. Fie ca infuzati cu prea multa sau prea putina presiune, acum stiti exact.

Espresso preparat lent cu aparatul dv. Flair
Indiferent ce model Flair alegeti, alegeti sa va bucurati de lucrurile de calitate din viata, punand deoparte timpul necesar pentru a va implica cu adevarat in procesul de preparare al cafelei dvs. preferate. Prepararea manuala a unui espresso cu un aparat Flair este un prilej de a incetini, a privi in jurul dv. si a va asigura ca fiecare zi este una minunata. Savurati lent espresso-ul dv., cu Flair Signature.

Nu uitati de accesorii!
Flair Signature dispune deja de numeroase imbunatatiri, dar exista in continuare si alte accesorii suplimentare care sa va imbunatateasca potentialul si stilul infuziei. Nu doar ca modelul Signature poate fi echipat cu usurinta cu accesorii precum tava de reziduuri din otel inoxidabil, dar atunci cand sunteti in cautarea unei infuzii convenabile si simple, folositi portfiltrul cu controlul fluxului pentru zilele in care nu va puteti ajusta gradul de macinare al rasnitei.

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5