Espressor portabil Flair Classic

895,00 lei
cu TVA )

Disponibilitate In stoc

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Original. Clasic.
Flair Classic este espressorul manual original care a revolutionat industria cafelei artizanale in anul 2016. Presa pentru espresso cu maner, complet manuala, este capabila sa infuzeze cafeaua cu o presiune intre 6-9 bari, exact ce este necesar pentru a prepara espresso ca intr-o cafenea, indiferent unde va aflati.

Fiecare aparat Clasic vine echipat cu tot ce va trebuie pentru a prepara espresso ca intr-o cafenea, oricand, oriunde, inclusiv cu o trusa de transport personalizata.

Infuzie fara fund, pentru un control extins
Portfiltrul fara fund 2-in-1 cu care este echipat fiecare aparat Classic este perfect pentru cei ce isi doresc flexibilitatea de a-si prepara espresso-ul fie cu picurator, fie fara fund.

Folositi picuratorul pentru a reduce murdaria produsa de stropii de espresso rebeli sau indepartati picuratorul si preparati espresso-ul fara fund pentru a vedea ce se extrage si a va ajuta sa ajustati gradul de macinare. Cu portfiltrul “bottomless” 2-in-1 curatarea este usoara, intrucat puteti clati ambele parti ale portafiltrului.

Date tehnice:
Doza: 12-18 grame
Rezervor: 60 ml
Productivitate: pana la 45 ml

Nu uitati de accesorii!
Flair Classic este unul dintre cele mai accesibile espressoare manuale, dar poate fi accesorizat pentru a va imbunatati potentialul si stilul infuziei. Nu doar ca modelul Classic poate fi echipat cu usurinta cu accesorii precum presa din otel inoxidabil si tava de reziduuri, dar atunci cand va pregatiti sa treceti la urmatorul nivel de preparare, utilizati unul dintre kiturile noastre cu manometru, pentru a primi feedback imediat in timpul infuziei.

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5