Cantar Flair

289,00 lei
cu TVA )

Disponibilitate La comanda

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 recenzii

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Masurati doza de cafea si volumul espresso-ului cu ajutorul cantarului Flair. Acesta asigura rezultate consistente si repetabile in dozarea si urmarirea rapoartelor dumneavoastra de preparare si a fluxului de lucru. Este compatibil cu toate espressoarele portabile Flair.

Cantarul Flair se potriveste perfect in tavile de scurgere ale tuturor espressoarelor Flair, de la NEO Flex la Flair 58 Plus. Este, de asemenea, alegerea perfecta pentru pasionatii de espresso aflati in cautarea celor mai gustoase si repetabile shot-uri de espresso!

Volumetria duce la masuratori imperfecte in prepararea espresso-ului; linguritele pentru masurarea boabelor de cafea si paharele cu marcaje de volum nu pot fi luate in considerare atunci cand preparati o reteta anume. Cantarul Flair va va oferi cele mai precise masuratori - pana la 0.1g, si functii de auto-tarare si auto-cronometrare care va vor mentine shot-urile perfecte!

3 Moduri de functionare:

Modul de Pre-Infuzie porneste cronometrul la primele picaturi si il mentine in functiune pana cand ridicati ceasca. Perfect pentru retetele care prevad perioade lungi de asteptare.

Modul Auto porneste cronometrul la primele picaturi si il opreste imediat ce nu mai este detectat niciun flux timp de 2 secunde. Perfect pentru rampari lente direct catre presiunea corespunzatoare fara pasi de pre-infuzie.

Modul Manual va permite sa porniti si sa opriti cronometrul manual pe parcursul prepararii, precum si sa tarati si re-tarati la nevoie. Perfect pentru filtru si alte metode de preparare.

Caracteristici Cheie:

  • 3 Moduri de Preparare
  • LCD integrat
  • Rezistent la Apa
  • Precizie de 0.1g, Capacitate maxima 2.000 g
  • Baterie de Lunga Durata, Reincarcabila (USB type C)
  • Mod Economisire Baterie cu Auto-Oprire dupa 5 minute

Ce este in cutie:

  • Cantar Flair
  • Manual
  • Cablu de Incarcare

Caracteristici tehnice:

Greutate: 0.45 kg

Dimensiuni: 9.5 cm x 10.15 cm x 1.9 cm – Se potriveste sub toate espressoarele portabile Flair.

171

Referinte specifice

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 recenzii - 0 1 2 3 4 0/5